Medlemsfordele

Dine fordele som medlem af Danmarks Naturfredningsforening

Med din støtte til Danmarks Naturfredningsforenings arbejde får du Danmarks flotteste magasin om natur og miljø fire gange om året. Og du har mulighed for at deltage i ture og arrangementer i dit lokale område. Du får også adgang til fordelagtige tilbud med rabatter til forskellige produkter og oplevelser.


Grønne rabatter

Grøn Fordel: Rabatter på grønne produkter og oplevelser

Få rabat på miljøvenlige og bæredygtige produkter og oplevelser: Børnetøj, lækre økologiske produkter, overnatning på hotel, forsikringer og meget mere. Du kan også få rabat på friluftsudstyr og et væld af kulturelle oplevelser.

Se hvor du kan få rabat

Butik

DN Butikken: Netbutik med medlemspriser

Til en attraktiv medlemspris kan du købe båludstyr, fuglekasser, kikkerter og meget mere i DN's egen netbutik. Overskuddet fra salget går til vores arbejde for naturen og miljøet. 

Besøg netbutikken

Forside Natur og Miljo

Magasinet Natur og Miljø

Natur & Miljø er DN’s medlemsblad. Du får interessante og tankevækkende artikler om naturen og miljøet fire gange om året. Og masser af flotte billeder. Sammen med bladet får du Avisen Natur & Miljø, der sætter medlemmerne og resultatet af vores arbejde i centrum.

Se bladet

På tur i skov

Gratis guidede ture

Over 1000 guidede ture om året tilbyder vores lokale afdelinger, og du er inviteret. Der er et overflod af skønne oplevelser i naturen – helt gratis.

Se turene i dit område

Lundstedet

Leje af feriehuse til medlemspris

Som medlem af DN kan du leje feriehuse med rabat i det smukke herregårdslandskab på Skovsgaard gods på Fyn. Husene ligger i fredelige og idylliske omgivelser.

Læs om feriehusene

Gratis hjemmeside

Opret din egen hjemmeside - gratis

Du kan få en personlig og gratis hjemmeside som medlem af DN. Du kan nemt og hurtigt oprette flotte fotoalbums, fortælle om dine naturoplevelser, tilføje landkort, videoklip og meget mere.

Opret din egen hjemmeside

Giv naturen en hånd

Aktive oplevelser i naturen

Få fantastiske naturoplevelser sammen med andre og hjælp naturen over hele landet til at blive smukkere og mere varieret. På DN’s arrangementer - Giv naturen en hånd - gør du en forskel for naturen med sav, ørnenæb eller le. 

Se alle arrangementer

Frivillig i Danmarks Naturfredningsforening 

Frivilligt arbejde for en god sag

Som frivillig i Danmarks Naturfredningsforening får du spændende oplevelser, meningsfuldt samvær, viden om og forståelse for naturen og ikke mindst rig lejlighed til at hjælpe naturen. Der er mange måder, du kan være frivillig på.

Læs om at være frivillig

Bliv medlem

Din støtte går til at...

  • Beskytte plante- og dyreliv og bevare unikke danske naturområder
  • Mindske forurening og overforbrug af naturens ressourcer
  • Sikre mere økologi og mindre sprøjtegift
  • Beskytte drikkevandet
  • Inspirere børn og voksne til at bruge naturen og passe på den

Bliv medlem