Del
Naturtjek - En bog om biodiversitet

Naturtjek - En bog om biodiversitet

Varenummer
908
Pris
0,00
Medlemspris
0,00
Besparelse
0,00

Naturtjek er knyttet til Danmarks største citizen science-projekt, ledet af Danmarks Naturfredningsforening. Projektet skal indsamle ny viden om biodiversiteten i Danmark. Bogen er også for jer, der gerne bare vil vide mere om biodiversitet, komme lidt tættere på mangfoldigheden i den danske natur, eller selv gøre noget for at hjælpe naturen og bevare biodiversiteten, hvor I bor.

Følg med i projektet på www.biodiversitet.nu

Bogen er gratis, men der følgende forsendelsesgebyrer:

1 stk.: 45 kr.
5 stk.: 60 kr.
25 stk.: 100 kr.

Bogen kan læses som pdf her: Naturtjek

Du kan hente en undervisningsvejledning her 

Lidt mere om bogen

Bogen er et nyt praksisorienteret undervisningsmateriale om livets mangfoldighed. Her beskrives gennem en række ideer til aktiviteter, undersøgelser, naturpleje og overvågning i naturen en række arter og levesteder, som har særlig betydning for biodiversiteten i Danmark. 

Bogen er udgivet af skoletjenesten hos Danmarks Naturfredningsforening i 20.000 eksemplarer og skrevet af cand.pæd. i biologi Ole Laursen og cand. pæd. i biologi Thomas Neumann.

Elevbogen er på 48 sider, og rettet mod 5.-7. klasse. Først og fremmest i natur/teknologi (5.-6. klasse) og i biologi (7. klasse). Kan sagtens anvendes i resten af udskolingen.

Bogen suppleres med information på projektets hovedside (www.biodiversitet.nu) hvor elever og undervisere kan hente supplerende tekster, videoer mm. om projektet, om biodiversitet og om de mange arter og levesteder og kan følge med i resultaterne fra de mange indberetninger rundt omkring i landet. 

Borgervidenskab, eller citizen science, som det kaldes på engelsk, er forskning, som inviterer alle med til indsamling af data. Bogen her er knyttet til Danmarks største citizen science-projekt. Det Store Naturtjek skal indsamle ny viden om udviklingen af biodiversiteten i Danmark. 

I Det Store Naturtjek kan I med jeres mobiltelefon og appen NaturTjek hjælpe med at indsamle vigtige data, som afleveres til forskere på Københavns Universitet og Århus Universitet. De har udvalgt 30 ret almindelige arter og 12 levesteder, som I kan være med til at finde og registrere. 

 

 

 

Alle priser i DN Butikken er i danske kr. og inklusive moms.

Dankort/VISA-Dankort  Du kan  betale med Dankort/VISA-Dankort eller pr. elektronisk faktura.

 

Indkøbskurv